Geavanceerd zoeken

Over Aloevera.be

Aloevera.be is onderdeel van SuperBrave BV.

Over SuperBrave BV
SuperBrave BV is een jong ambitieus bedrijf gericht op de online verkoop van specialistische producten in de vele verschillende branches van gezondheid, wellness en lifestyle. Ons webwarenhuis bestaat op dit moment uit meer dan 15 online speciaalzaken. 

Het assortiment van SuperBrave bestaat uit met zorg geselecteerde producten volgens hoge kwaliteitseisen. Wij verbreden onze collectie met grote regelmaat, waarbij we op zoek zijn naar de laatste trends. SuperBrave blijft innoveren. 

Op zoek naar een strategische partner?
Voor onze zakelijke klanten kunnen wij met verschillende online concepten creatief inspelen op verschillende bedrijfsactiviteiten en marketingacties. Hierbij streven wij naar een winwin-situatie voor alle betrokken partijen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en oplossingen.

Wij werken met veel leveranciers en merken samen om onder het SuperBrave warenhuis nieuwe shops te openen. Samenwerkingen zoals het in licentie nemen van bepaalde merken of labels prefereren wij. Wil je online activiteiten ondernemen door middel van een nieuwe webshop of wil je producten verkopen via onze bestaande websites? Neem dan contact op via ons contactformulier of tel. nr. +31-18-6576537.

 

Bedrijfgegevens

SuperBrave BV

Emmerblok 1

4751 XE Oud Gastel

Tel: +31-18-6576537

KVK nr: 24479353 te Rotterdam

BTW nr: NL821648871B01