Geavanceerd zoeken

Gezondheid

Je bent gezond en dat wil je graag blijven !
Deze slogan is het uitgangspunt van alle gezondheidsproducten die wij op deze website aanbiedt. Het klinkt cliché-matig maar iedereen die wel eens kort of langdurig ziek is geweest of een ongeluk heeft gehad of anderszins met zijn of haar gezondheid heeft getobt, onderschrijft nadien één van de meest voorkomende gezegdes in de Nederlandse taal namelijk dat “je gezondheid jouw kostbaarste goed is” of  anders dat “geld niet gelukkig maakt, gezondheid wel”.

Dergelijke uitspraken krijgen nog meer inhoud als je gezondheid als normaal gaat beschouwen, dat je het vanzelfsprekend vindt dat je iedere dag kan opstaan en gaan doen wat je wilt: werken, plezier maken, naar school, kattekwaad uithalen, op vakantie of wat dan ook, zonder een gezond lichaam zijn dergelijke inspanningen veel minder eenvoudig uitvoerbaar.

Al deze ervaringen maken ook duidelijk dat een mens vervolgens moeite dient te doen om de zwakke plekken of de minder goed functionerende onderdelen van het lichaam te onderhouden of bij gebreken te helpen via hulpmiddelen en/of te voorzien van lichaamsherstellende stoffen. Vervolgens wordt verwacht dat deze meewerken aan dit behoud van een gezond lichaam of in ieder geval het lichaam te activeren of te ondersteunen om dit doel te bereiken.

Dat kan door middel van producten die oraal (dus via de mond) ingenomen kunnen worden of door middelen die uitwendig aangebracht worden. Uniek is dan vervolgens het product dat meehelpt je lichaam uit te zuiveren, zonder al te veel moeite te doen, maar er wel voor te zorgen dat een mens zich beter gaat voelen en daardoor beter gaat functioneren tijdens de dagelijkse activiteiten of in de dagelijkse omgang met zijn of haar medemens.

En soms kan het zomaar voorkomen dat er een onderdeel van het lichaam niet optimaal functioneert of gewoon werk weigert. Ook dan is het belangrijk om een product of middel of hulp-apparaat ter beschikking te hebben dat gaat meehelpen om het uiteindelijke doel, een optimaal functionerend en gezond lichaam, te bereiken.

Samenvattend zijn dus zowel de producten die inwendig hun werk doen belangrijk maar ook de extern toegepaste producten helpen mee om een mens “healthy, wealthy and wise” te maken !

 

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren