Geavanceerd zoeken

Aloe Vera Productie

De productie van onze Aloë Vera producten vindt plaats op de Canarische Eilanden (Gran Canaria), Zuid-Europa en Midden Amerika. Onze Aloë Vera komt uit puur biologische teelt. De Aloë Vera-plant kan maandenlang zonder water. Dit proces is onderscheidend, want normaal krijgen planten veel water waardoor ze snel groeien en veel water opnemen. Op de Aloë Vera plantages gebeurt dat juist niet om een sterker geconcentreerd Aloë Vera sap te verkrijgen. Na het telen worden de planten direct zeven maal gewassen. Daarna worden de bladeren van de toppen ontdaan en vervolgens op traditionele wijze in een speciale, steriele cabine met de hand gefileerd!

Per blad is er ca 7 minuten arbeid!

 Het is bekend dat juist plantenextracten slecht tegen hoge temperaturen kunnen omdat daardoor de meeste stoffen zoals enzymen verloren gaan. Daarom ontginnen wij het sap van de Aloë Vera met de hand en door middel van 'hand fileren'. Zo worden alle stoffen van de temperatuurgevoelige Aloë Vera behouden.

Kortom: de met speciale zorg geteelde plant, de ontginning en specifieke bereiding van de Aloë Vera producten, zorgen voor het behoud van die belangrijke stoffen en talrijke ingrediënten. Dat zorgt ervoor dat in onze Aloë Vera-producten de bijzondere eigenschappen van de Aloë Vera plant, behouden blijven.

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren