Geavanceerd zoeken

Aloe Vera Gel

Aloe vera gel is één van de beste manieren om aloe vera te gebruiken. Aloe vera producten worden gebruikt voor verschillende toepassingen. In de meeste cosmetische producten en medicijnen wordt aloe vera gebruikt omdat het meerdere voordelen heeft.

> Naar Aloe vera gel producten

Buiten de bekende toepassingen in medicatie, heeft aloe vera nog meer genezenden werkingen. Een aantal van de belangrijke voordelen van aloe vera zijn:

 • Gunstig voor de hoofdhuid en het haar: Aloe vera gel kan een uistekende vervanging zijn voor andere haarproducten. Het voorkomt haaruitval en behandelt roos, psoriasis en dermatitis.
 • Huidbehandeling: Een behandeling met aloe vera gel kan huidziekten genezen, schaafwonden, lichte verwondingen, snijwonden en brandwonden. De gel wordt zo grootschalig gebruikt bij wonden, omdat het herstel van huid versnelt en infecties voorkomt.
 • Verzacht de huid: Aloe vera gel kan op de huid worden aangebracht om de huid te verzachten en hydrateren. Aloe vera heeft een perfecte hydraterende werking en wordt daarom in de meeste baby- en cosmetica producten gebruikt.
 • Oogverzorging: Aloe vera gel wordt ook gebruikt om de ogen te kalmeren. De gel kan met water worden gemengd en worden gebruikt bij vermoeide en zwakke ogen.
 • Helpt bij het verlagen van de bloed suiker spiegel: Een van de medische voordelen is dat aloe vera gel de bloed suiker spiegel verlaagd.
 • Tandheelkundige verzorging: Door aloe vera aan te brengen op het tandvlees vermindert u de pijn en ontsteking. Het bevordert ook het herstel en voorkomt tandbederf.
 • Verminderen van verstuikingen en ontstekingen: Het aanbrengen van aloe vera gel op spier-verstuikingen en blessures blijkt zeer effectief. De eigenschappen die u helpen bij onstekingen zorgen ervoor dat de pijn verminderd.

 

Andere toepassingen van aloe vera gel
Behalve de bovengenoemde eigenschappen, zijn er nog meer voordelen bij gebruik van dit magische plantje. De gel kan gebruikt worden als een after bath lotion wanneer deze gemengd wordt met citroensap.

Aloe vera gel helpt bij het verminderen van hoofdpijn en andere kwalen, zoals maagklachten en obstipatie. De gel wordt ook gebruikt om jeuk en andere huidkwalen tegen te gaan.

Bijpassende producten:

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aloë Pura Gel Original

  Aloë Pura Gel Original

  € 10,12

  Ingrediënten: biologisch Aloë Vera sap, Panthenol, Disodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide.

  Meer info
 2. Aloë Pura Gel Tea Tree Oil

  Aloë Pura Gel Tea Tree Oil

  € 10,12

  Aloë Pura Gel Tea Tree Oil: met biologische Tea Tree olie.

  Meer info
 3. Aloë Pura Gel Vitamine A, C en E

  Aloë Pura Gel Vitamine A, C en E

  € 10,12

  Aloë Pura Gel met de antioxidanten A, C en E.

  Meer info
 4. Aloë Care Huidgel

  Aloë Care Huidgel

  € 2,90

  Aloë Care Huidgel bevat 98% Aloë Vera en versnelt de groei van de huidcellen en zorgt voor een zachte en gave huid.

  Meer info
 5. Volatile Aloe Vera Gel

  Volatile Aloe Vera Gel

  € 7,90

  Volatile Aloe Vera Gel bevat het sap uit de blad van de Aloe vera plant. Aloe vera gel heeft een verkoelende, verzachtende en verzorgende werking.

  Meer info
 6. Harmonie Aloë Vera Soft Gel

  Harmonie Aloë Vera Soft Gel

  € 8,45

  Harmonie Aloë Vera Soft Gel die geschikt is voor de overgevoelige huid. 

  Meer info

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren