Geavanceerd zoeken

Schrale huid en Aloe Vera

De huid is ons grootste orgaan en beschermt ons tegen de boze buitenwereld tijdens periodes van kou en warmte, tijdens regenperiodes maar beschermt ons voornamelijk tegen de UVA en UVB stralen waaraan we dagelijks worden blootgesteld als we in de buitenlucht zijn. Een goed functionerende huid geeft ook signalen af om ons tijdig te waarschuwen bij veranderende weersomstandigheden. Daarom is een goede huidverzorging en een goed onderhoud van de huid zeer belangrijk. Vreemd is het dat soms de auto of de fiets of de computer of een ander hobby-voorwerp of apparaat beter wordt onderhouden dan de huid. Essentieel om dit doel te bereiken is het gebruik van producten zonder bijwerkingen die soms al eeuwenlang bewezen hebben in welke cultuur of in welk land dan ook om de huid een leven lang te helpen haar taak te doen.

Een gezonde huid met het eewenoude middel Aloe Vera
Aloë Vera is één van de oudste, bekendste medicinale planten. Wereldwijd wordt Aloë Vera al duizenden jaren gebruikt vanwege de gunstige invloed op de menselijke gezondheid. In het oude Griekenland gebruikten de artsen de plant in hun recepten, terwijl de oude Egyptenaren 6000 jaar geleden het geheim van de plant ontdekten en het niet alleen gebruikten als medicijn maar ook als levenselixer, voor huidverzorging en bij het balsemen van hun faraos. Cleopatra en Nefretete gebruikten het sap van de Aloë Vera bijvoorbeeld als huidverzorging. Bepaalde sceptici menen zelfs dat zij aan Aloë Vera hun schoonheid te danken hebben. In Azië is Aloë Vera al van oudsher een vast bestanddeel van gezondheidsproducten bereiken zijn dan de werkzame en effectieve ingrediënten in de producten die ons helpen het bovenstaande doel te bereiken en te onderhouden. 

Aloë Vera wint aan populariteit
Vermoedelijk door de vele reizen die de Nederlander tegenwoordig maakt, wint de Aloë Vera plant de laatste jaren flink aan populariteit en eigenlijk is dat logisch. Het gebruik van de sappen uit de Aloë Vera plant is namelijk volstrekt onschuldig. Voor dit product geldt met recht “baat het niet, het schaadt ook niet”. En dat geldt zowel voor inwendig als uitwendig gebruik. Tegenwoordig wordt de Aloë Vera plant veelvuldig gekweekt op plantages op Cran Canaria, in Noord en Midden Amerika en in diverse landen in het verre oosten.De huid heeft dan ook veel baat bij de voedende stoffen die in Aloë Vera zitten.

Aloë Vera heeft een positief effect op de huid
Eén van de belangrijkste eigenschappen van Aloë Vera is dat het een positief effect heeft op de werking van het bindweefsel in de huid. Daardoor wordt de groei van nieuwe huidcellen gestimuleerd en de huid wordt ontdaan van dode huidcellen.. In onze Aloë Vera producten gebruiken we zoveel als mogelijk is van het pure, echte, natuurlijke sap uit de Aloë Vera-plant (zie hoeveel bij ieder product afzonderlijk) en niet het synthetische Aloë Vera poeder uit de fabriek. Hoedt u voor namaak!

Bijpassende producten:

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aloë Care Bodylotion
 2. Aloë Pura Gel Original

  Aloë Pura Gel Original

  € 10,12

  Ingrediënten: biologisch Aloë Vera sap, Panthenol, Disodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide.

  Meer info
 3. Aloë Pura Gel Tea Tree Oil

  Aloë Pura Gel Tea Tree Oil

  € 10,12

  Aloë Pura Gel Tea Tree Oil: met biologische Tea Tree olie.

  Meer info
 4. Aloë Pura Gel Vitamine A, C en E

  Aloë Pura Gel Vitamine A, C en E

  € 10,12

  Aloë Pura Gel met de antioxidanten A, C en E.

  Meer info
 5. Ginkel's Aloë Vera & Echinacea Lipstick

  Ginkel's Aloë Vera & Echinacea Lipstick

  € 3,75

  Natuurlijke bescherming en verzorging van lippen.

  Meer info
 6. Ginkel’s Aloë Vera Huidgel

  Ginkel’s Aloë Vera Huidgel

  € 14,15

  Ginkel’s Aloë Vera Huidgel bestaat uit 98% puur Aloë Vera concentraat, aangevuld met waardevolle natuurlijke extracten.

  Meer info
 7. Harmonie Aloë Vera Soft Gel

  Harmonie Aloë Vera Soft Gel

  € 8,45

  Harmonie Aloë Vera Soft Gel die geschikt is voor de overgevoelige huid. 

  Meer info
 8. Natures Help Aloë Vera Milde Huidolie

  Natures Help Aloë Vera Milde Huidolie

  € 24,95

  Heeft u een extreem droge huid, de Natures Help Aloë Vera milde huidolie geeft u de juiste verzorging.

  Meer info
 9. Volatile Aloe Vera Gel

  Volatile Aloe Vera Gel

  € 7,90

  Volatile Aloe Vera Gel bevat het sap uit de blad van de Aloe vera plant. Aloe vera gel heeft een verkoelende, verzachtende en verzorgende werking.

  Meer info

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren