Geavanceerd zoeken

Darmflora en Aloe Vera

Een goede samenstelling van de darmflora ligt aan de basis van een goede gezondheid. Wanneer door gebruik van antibiotica of geneesmiddelen, door een levenswijze met veel stress of door een verkeerde voeding, een verkeerde darmflora is ontstaan, heeft dit negatieve gevolgen voor de gezondheid. Enkele gevolgen, die optreden bij een verkeerde darmflora zijn: verhoogde toxine vorming, vermindering van de productie van spijsverteringsenzymen (o.a. darmlactase dat nodig is voor de vertering van melksuiker), verhoogd optreden van allergieën en vermindering van de weerstand.

Een gezonde darmflora met aloe vera
Meestal wordt bij  de behandeling van een verkeerde darmflora gebruik gemaakt van levende micro-organismen. Gebruik van Aloë Vera heeft een gunstige invloed op de samenstelling van de darmflora. Dit gunstige effect treedt echter op zonder gebruik van levende micro-organismen. Aloë Vera verbetert namelijk de omstandigheden in de darmen voor gunstige micro-organismen. Deze gunstige micro-organismen nemen in aantal toe, terwijl het aantal ongunstige micro-organismen juist afneemt. Het aantal gistcellen in de ontlasting neemt bijvoorbeeld af.

Bij een verkeerde samenstelling van de darmflora ontstaan grote hoeveelheden toxische aminen door “verrotting” van eiwitten. Deze aminen vormen een belasting voor het lichaam. De hoeveelheid afbraakproducten in de urine afkomstig van toxische aminen neemt bij gebruik van Aloë Vera af door de verbetering van de samenstelling van de darmflora.

Raadpleeg bij medische kwesties altijd eerst uw huisarts!

Bijpassende producten:

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
  1. aloe care vitajuice cranberry

    Aloë Care Vitajuice Cranberry

    € 11,95

    Aan het Aloë Vera sap wordt voor de smaak Cranberry concentraat toegevoegd. Deze bevat 97,8% Aloë juice, 1,6% Cranberry extract en 0,8% conserveringsmiddelen. 

    Meer info

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren