Geavanceerd zoeken

Acne en Aloe Vera

Acne aandoening kan worden veroorzaakt door verkeerde voeding, vervuiling, een hormonale afwijking (veel tieners hebben er last van). Ook kan ze worden veroorzaakt door een verkeerde haar- of baardgroei. Als de acne lang bestaat kan het leiden tot grote ontstekingen. Buiten de cosmetische en esthetische problemen die dit veroorzaakt is het ook een enorme belasting voor de gezondheid. Vaak worden er antibiotica toegediend die alleen maar tijdelijk werken want als het antibioticum uitgewerkt is, is de darmflora verziekt en de acne komt terug. Met aloe vera is acne goed te behandelen.

Aloe vera helpt tegen acne
De basis van de Aloe Vera plant, de stof  Aloë wordt al eeuwenlang gebruikt om verwondingen en brandworden te helen en wordt daarbij ook als een zeer effectief middel gezien om acne te bestrijden. De Aloë stof zorgt er voor dat de huid goed wordt gevoed en verzorgt, en in tegenstelling tot de meeste huidcreme zorgt Aloë er ook voor dat de huid zich geneest. Aloë Vera gel kan er voor zorgen dat de rode huid en littekens die geassocieerd worden met acne (deels) verdwijnen. Zo werkt Aloe Vera bij acne als een hydraterende creme en genezende stof.

Aloe Vera gebruik bij acne
Neem de Aloe vera gel of creme en behandel de huid met deze aloe vera gel voor het slapen gaan. ’s Morgens reinig je je gezicht alleen met water en breng je de aloe vera creme dun aan. Voor een mogelijk nog effectievere werking van de Aloë stof wordt er gezegd dat je de Aloë moet innemen door Aloe vera tabletten te nemen of Aloe Vera sap of Aloe Vera drank te drinken.

Welke methode je ook toepast, het is al vaker aangetoond dat een consistent dagelijks gebruik van het hoog-effectieve ingrediënt Aloë er voor kan zorgen dat je minder last krijgt van acne.

Raadpleeg bij medische kwesties altijd eerst uw huisarts!

Bijpassende producten:

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aloë Care Dag en Nachtcrème

  Aloë Care Dag en Nachtcrème

  € 8,90

  Aloë Care Dag en Nachtcrème is een beschermende en voedende crème voor de gevoelige en normale huid en samengesteld met dier- en milieuvriendelijke grondstoffen, met als belangrijk werkzaam bestanddeel Aloë Vera gel (60%).

  Meer info
 2. Aloë Care Tabletten

  Aloë Care Tabletten

  € 11,95

  Aloë Care Tabletten hebben een speciaal geformuleerde samenstelling om de natuurlijke, werkzame bestanddelen van de Aloë Juice in een tablet te optimaliseren.

  Meer info
 3. Aloë Pura Gel Original

  Aloë Pura Gel Original

  € 10,12

  Ingrediënten: biologisch Aloë Vera sap, Panthenol, Disodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide.

  Meer info
 4. Aloë Pura Gel Tea Tree Oil

  Aloë Pura Gel Tea Tree Oil

  € 10,12

  Aloë Pura Gel Tea Tree Oil: met biologische Tea Tree olie.

  Meer info
 5. Aloë Pura Gel Vitamine A, C en E

  Aloë Pura Gel Vitamine A, C en E

  € 10,12

  Aloë Pura Gel met de antioxidanten A, C en E.

  Meer info
 6. Aloelixir Aloe Vera Nachtcreme

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren