Geavanceerd zoeken

Aambeien en Aloe Vera

Pure aloë vera gel en aloe vera sap wordt aanbevolen bij aambeien. Aloë vera heeft een kalmerend, verkoelend effect bij een branderig gevoel. Het verhelpt jeuk en pijn als gevolgvan aambeien. Aloë vera kan gebruikt worden op uitwendige aambeien. Ook kunnen kompressen gedrenkt worden in aloë vera gel of sap.

Waarom aloe vera gebruiken bij aambeien
Aloë Vera werkt verzachtend en verkoelend op de huid en het stimuleert de aanmaak van gezonde, nieuwe huidcellen. Deze twee eigenschappen zorgen voor verlichting en behandeling van aambeien. Zetpillen gemaakt van plantenextracten zijn meestal gemaakt van stelpende planten zoals de hazelaar. Deze zetpillen verkleinen de aambeien door ze uit te drogen. Over het algemeen verlost dit de patiënt niet van de pijn en zwelling. In bepaalde gevallen zullen de aambeien geïrriteerd raken. AloëVera heeft daarentegen totaal geen irriterende eigenschappen.

De pure vloeibare aloë vera producten, zoals de gel, het sap kunnen gebruikt worden om de plekken waar aambeien zich voordoen mee te wassen in combinatie met water. Door het innemen van drinkbare aloë Vera gel kunnen aambeien van binnenuit verkleind worden. Het branderige gevoel aan de slijmvliezen neemt af. Schimmelinfecties kunnen verholpen worden door het innemen van de drinkbare pure aloë vera sap en gel doordat de schimmelbestrijdende en antibiotische eigenschappen van aloë vera samengesteld werken.

Raadpleeg bij medische kwesties altijd eerst uw huisarts!

Bijpassende producten:

Er komen geen producten overeen met de selectie.